Friends

BLI DEN BESTE VERSJONEN AV DEG SELV

  • Facebook
  • Instagram
Meditating on the Beach

Fellowship in regenerative medicine

  Certified Restylane ™ Clinic

Velkommen til Alva Klinikken

Alva Klinikken er en klinikk som tilbyr medisinsk hud-og ansikts pleie og kosmetiske behandlinger ved hjelp av PrP, stamceller og flere typer fillers.

Hos Alva Klinikken 
ønsker vi å kunne tilby kosmetiske behandlinger som er naturlige og har mindre risiko enn de tradisjonelle kosmetiske behandlingene.Dette gjør vi ved å bruke kroppens egne byggeklosser i blodet.

Vi spesialiserer oss på regenerativ medisin og injeksjonsbaserte behandlinger. Våre dyktige ansatte har mange års erfaring innen feltet. 

DU ER SÅ
UNG SOM
DU FØLER DEG

HVEM ER VI?
IMG_2939_edited.jpg

Tone Boye Rannekleiv
Kosmetisk-dermatologisk sykepleier

Tone er utdannet sykepleier ved Høyskolen i Agder og jobbet i mange år som spesialsykepleier innen astma og allergi. Hun har siste årene spesialisert seg innen medisinsk og kosmetisk hudpleie i England. Tone er opptatt av et naturlig resultat innen alle estetiske behandlinger. Kontinuerlig oppdatering og perfeksjon er for Tone en nødvendighet. Samtidig er det viktig å ha en høy kompetanse innen anatomi, teknikker, komplikasjoner og medisinske produkter. Tone har i tillegg sin egen klinikk i Arendal og kommer til å være hos Alva Klinikken en dag i uka.

Female Friends

ÅPNINGSTIDER

Etter avtale.

KONTAKT OSS

Telefon: 48064119

 alvaklinikken@gmail.com

 Storgata 2, 4 etg. 4790 Lillesand

  • Facebook
  • Instagram