Hvordan kan vi hjelpe deg?

BEHANDLINGER FOR MENN

Hva kan vi behandle?

Ereksjonsproblemer

Røyking, sykdommer som diabetes etc. og høyt kolesterol kan påvirke de små blodårene i penis til å lukke seg. Dette gjør at blodgjennomstrømmingen til penis blir svakere og påvirker ereksjonen. Ny forskning har vist at vårt eget blod kan påvirke vekstfaktorer og at disse kan stimulere formasjon av nye blodårer. Ved å bruke PrP kan vi injisere dette direkte i penis, som kan forsterke ereksjon. Noen pasienter vil oppleve at penis kan bli litt større etter behandling, grunnet hevelser og økt blodgjennomstrømming. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. Resultatet vil kunne gi bedre ereksjoner. 

Etter behandling:

Anbefalt å vente 24 timer før samleie. 

Forbedring forventes innen 3 uker.

Skeiv penis

Penisfeilstilling kan være medfødt og gir da en bueformet feilstilling enten mot siden eller nedad. Feilstillingen ses bare ved ereksjon. Det finnes da bindevevsknuter i svamplegemene i penis. Dette fører til arrdannelser og noe skrumping av vev, med skjevstilling av penis som resultat. En slik krumning kan være uttalt, opptil 90 grader. Årsaken er ukjent. Tilstanden kan ses i forbindelse med andre misdannelser, men den kan også være den eneste forandringen. Den klassiske behandlingen er kirurgi for å rette opp feilstillingen, men dette gjør også at penis blir kortere. Ved å bruke PrP kan vi injisere dette direkte i penis, som kan redusere feilstillingen, i tillegg til at ereksjon kan bli sterkere - uten at penis blir kortere. Noen pasienter vil oppleve at penis kan bli litt større etter behandling, grunnet hevelser og økt blodgjennomstrømming. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. Under undersøkelse av urolog vil det bli vurdert om pasienten vil trenge en kombinert behandling av PrP og hyaluronsyre. Til konsultasjonstimen ber vi vennligst om at pasienten tar med bilder av erigert penis for vurdering av urolog.

Etter behandling:

Anbefalt å vente 24 timer før samleie.

Peyronies sykdom 

Penisfeilstilling kan være forårsaket av Peyronies sykdom. Ved Peyronies sykdom er årsaken noe usikker, men tilstanden kan ha autoimmun bakgrunn, eventuelt er den utløst av små skader. Vanligvis utvikles tilstanden i to faser: I starten preges tilstanden av ømhet og smertefulle ereksjoner og gradvis økende skjevhet av penis. Neste stadium er karakterisert av stabil skjevhet, og smertene blir etter hvert borte. Betennelsesstadiet går gjerne over i løpet av omtrent ett år, og etterlater varierende grader av arraktig fortykkelse i penisvevet. Det funksjonelle resultatet kan være nedsatt ereksjonsevne, en timeglassformet erigert penis eller rett og slett en skjev penis. I en del tilfeller er samleie umulig eller smertefullt for både pasient og partner. Den klassiske behandlingen er kirurgi for å rette opp feilstillingen, men dette gjør også at penis blir kortere. Ved å bruke PrP kan vi injisere dette direkte i penis, som kan redusere feilstillingen, i tillegg til at det kan forsterke ereksjon - uten at penis blir kortere. Noen pasienter vil oppleve at penis kan bli litt større etter behandling, grunnet hevelser og mer blodgjennomstrømming. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. Under undersøkelse av urolog vil det bli vurdert om pasienten vil trenge en kombinert behandling av PrP og hyaluronsyre. Til konsultasjonstimen ber vi vennligst om at pasienten tar med bilder av erigert penis for vurdering av urolog.

Prematur utløsning 

Hos noen menn skjer utløsning fort, dvs. i løpet av ett minutt under samleie. Dette kan være plagsomt for mannen og hans partner. Dette kan bli behandlet med injeksjoner av hyaluronsyre inn i huden ved mannens penishode med lokal bedøvelse. Dette vil kunne redusere sensitiviteten i huden og forsinke utløsning. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. Det er anbefalt med ny behandling etter 1 år.

Etter behandling:

Anbefalt å vente 5 dager før samleie.

Forsinket utløsning 

Noen menn har vanskeligheter for å få utløsning, og noen får det ikke i det hele tatt. Ved å bruke PrP kan vi injisere dette direkte i penis og penishode for å øke sensitiviteten. Noen pasienter vil oppleve at penis kan bli litt større etter behandling, grunnet hevelser og økt blodgjennomstrømming. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt.

Hudlidelser (psoriasis, eksem, utslett, etc.)

Lichen sclerosus er en kronisk hudsykdom som kan gi plager i underlivet. Noen menn sliter med hudproblemer i området rundt penis og scrotum, noe som kan være svært smertefullt. Andre hudsykdommer som psoriasis, eksem og utslett kan også oppstå ved/rundt kjønnsorganet. PrP kan behandle disse plagene og lindre smertene. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av.

Lipolyse fettfjerning

Noen menn har ekstra fett ved nedre delen av magen, rett over penis. Dette kan føre til at penisen ser mindre ut. Lipolyse er en kosmetisk behandling hvor man sprøyter inn en blanding av stoffer i fettlaget like under huden som får fettcellene til å løse seg opp. Vi bruker PBSerum Medical, som er en behandling med enzymer vi allerede har i kroppen, og den er 100 % naturlig. Behandlingen gir unike resultater på ulike problemområder som tidligere har vært svært vanskelige å behandle. Dette er en skånsom fettsuging som strammer opp huden. Resultatet vil gjøre at penis ser lengre ut. Man får stor forbedring med kun én behandling, men det anbefales 2-4 behandlinger avhenging av utgangspunkt. Behandlingen går raskt og du ser en forbedring etter ca. 10 dager og sluttresultatet vises i løpet av 2-3 måneder. Resultatet er langvarig og i noen tilfeller permanent. Behandling av fettansamlinger avhenger av om du holder vekten. Direkte etter at behandlingen er utført, kan man gjennomføre helt vanlige dagligdagse gjøremål uten innskrenkninger. Noen kan oppleve forbigående ubehag som ømhet, rødhet, blåmerker og litt hevelse i noen dager. Det er en infeksjonsrisiko som ved alle andre behandlinger hvor man penetrerer hudbarrieren. Det er viktig å holde området rent samme dag, og unngå hard trening, basseng, strand og badstu de første 24 timene.

Penisforstørrelse 

Forstørrelse av penis ved hjelp av fillers, hyaluronsyre i en gelform, som trygt kan bli injisert under huden ved lokal bedøvelse. Penis vil bli tykkere og lenger. Resultatet varer opp til 2 år, men dette kan variere etter hvilken type filler som er brukt. Behandlinger kan gjentas til ønsket resultat er oppnådd. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. 

Etter behandling:

Anbefalt å vente 10 dager med samleie.

"Scrotox" - Skrotumbehandling

Lurer du på noe?

Vi er her for å svare på dine spørsmål.

kyUY2onUqB_edited_edited.jpg

Har du spørsmål?
Du kan enkelt sende en epost her.

Takk! Vi svarer deg snart.