Annual Check-up

Hvordan kan vi hjelpe deg?

BEHANDLINGER FOR MENN

Hvilke behandlinger tilbyr
Dr.
K´s Klinikk for menns helse?

Penisforstørrelse - ved bruk av fillers 

Forstørrelse av tykkelsen av penis ved hjelp av hyaluronsyre i en gelform som trygt kan bli injisert under huden ved lokal bedøvelse. Resultatet varer opp til 2 år. Dette kan variere etter hvilken type filler som er brukt. Behandlinger kan gjentas til ønsket resultat er oppnådd.

 

Antall behandlinger: Variert. Noen er fornøyde etter en behandling, men behandlingen kan gjentas til ønsket resultat er oppnådd.

Pris: 50.000kr 

Behandling av erektil dysfunksjon - ved bruk av PrP    

         

Røyking, sykdommer som diabetes etc. og høyt kolesterol kan påvirke de små blodårene i penis til å lukke seg. Dette gjør at blodgjennomstrømmingen til penis blir svakere og påvirker ereksjonen. Ny forskning har vist at vårt eget blod kan påvirke vekstfaktorer og at disse kan stimulere formasjon av nye blodårer. Resultatet er bedre ereksjoner. 

Antall behandlinger: Som regel behøver man 4 behandlinger.

Pris: 15.000

 

                                                   

Behandling av prematur utløsning 

Hos noen menn skjer utløsning fort, dvs. i løpet av ett minutt under samleie. Dette kan være plagsomt for mannen og hans partner. Dette kan bli behandlet med injeksjoner av hyaluronsyre inn i huden ved mannens penishode med lokal bedøvelse. Dette vil redusere sensitiviteten i huden og forsinke utløsning. 

Antall behandlinger: Som regel behøver man 2 behandlinger

Pris: 10.000kr

Behandling av skjev penis - Peyronies sykdom 

Penisfeilstilling kan være medfødt og gir da en bueformet feilstilling enten mot siden eller nedad. Feilstillingen ses bare ved ereksjon. Den klassiske behandlingen er kirurgi for å rette opp feilstillingen, men dette gjør også at penis blir kortere. Ved å bruke PRP kan vi injisere dette direkte i penis, som vil redusere feilstillingen, i tillegg til å forsterke ereksjon. 

Antall behandlinger: Som regel behøver man 2 behandlinger

Pris: 15.000kr

Lipolyse fettfjerning 

Noen menn har ekstra fett ved nedre delen av magen, rett over penis. Dette kan føre til at penisen ser mindre ut. Lipolyse er en kosmetisk behandling hvor man sprøyter inn en blanding av stoffer i fettlaget like under huden som får fettcellene til å løse seg opp. Dette er en skånsom fettsuging som strammer opp huden. Resultatet vil gjøre at penis ser lengre ut. 

Antall behandlinger: Som regel behøver man 2 behandlinger.

Pris: 10.000kr

Har du spørsmål? Ring oss gjerne på 41451320 eller bestill en konsultasjon.