Happy Patient

Hvordan kan vi hjelpe deg?

BEHANDLINGER FOR KVINNER

Hvilke behandlinger tilbyr
Dr.
K´s Klinikk for kvinners helse?

Behandling av vaginal tørrhet etter overgangsalder - ved bruk av PrP

Når kvinner kommer i overgangsalderen, mister de sin menstruasjon. Østrogen nivået blir også lavere, noe som resulterer i vaginal tørrhet og irritasjon. Dette kan føre til smerter under samleie. PRP kan bli injisert i skjedeveggene (lokal bedøvelse) for å behandle dette. PRP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Dette bidrar til økt kollagennivå og stimulerer områdene som er ansvarlige for normal smøring av skjeden. Etter behandlingen vil pasienten kunne ha samleie uten å oppleve smerter og ubehag. 

Antall behandlinger: Som regel behøver man kun 1 behandling

Pris: 15.000kr 

G-punkt forsterking med klitoris forbedring - forbedre orgasmer

Noen kvinner har problemer med å oppnå orgasme under samleie. Dette kan være forårsaket av et lavt nivå av sensitivitet i visse områder i vagina som har ansvaret for å oppnå orgasme. Disse områdene kan bli behandlet med PRP og fillers for å stimulere og oppnå mer sensitivitet, noe som vil gjøre at kvinnen lettere oppnår orgasme. PRP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av.

Antall behandlinger: Som regel behøver man 2 behandlinger

Pris: 10.000kr

Korrigering av ytre kjønnslepper  - ved bruk av fillers

Noen har kjønnslepper som de personlig opplever som kosmetisk skjemmende. Dette kan korrigeres ved hjelp av PRP og fillers. Det ytre utseende av et kjønnsorgan vil endre seg med alderen. Huden mister fettprosent og de ytre kjønnsleppene mister noe av sin framtredende utseende. Kjønnsleppene kan bli injisert med fillers som vil gi ditt underliv et yngre utseende. 

Antall behandlinger: Som regel behøver man 2 behandlinger

Pris: 10.000kr

Vaginal foryngelse

Behandling med PRP i skjedeveggene resulterer i en trangere vagina, i tillegg til å behandle arr fra tidligere operasjoner i området. Etter en vaginal fødsel vil noen kvinner oppleve å få arr og arrvev, noe som kan gi ubehag og smerter ved samleie. En vaginal fødsel kan også forårsake vaginaen til å vide seg ut. PRP behandling bidrar til økt nivå av kollagen i skjedeveggene, som resulterer i en strammere vagina og helbreder arr og arrvev. PRP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av.

Antall behandlinger: Som regel behøver man 2 behandlinger

Pris: 15.000kr

Behandling av hudsykdom på ytre kjønnsorganer

Lichen sclerosus er en kronisk hudsykdom som kan gi plager i underlivet. Noen kvinner sliter med hudproblemer i området rundt vagina og urinrør, noe som kan være svært smertefullt. PRP kan behandle disse plagene og lindre smerten. PRP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av.

Antall behandlinger: Som regel behøver man 1 behandling

Pris: 10.000kr

Vi behandler også andre underlivsplager som kvinner kan oppleve. 

  • Vaginisme 

  • Arrvev etter fødsel 

  • Endometriose 

Etter en konsultasjon vil behandlingsforløp og pris bli bestemt.

Har du spørsmål? Ring oss gjerne på 41451320 eller bestill en konsultasjon.