Untitled-2 (5).png
Welcome to Phoenix Helse

WHAT WE OFFER

Phoenix Helse er en helseklinikk som holder til i Lillesand, Agder. 

SERVICE - INNOVASJON - INTEGRITET

OUR CORE VALUE

Phoenix Helse ble grunnlagt i 2018 med mål om å sette pasienten først. Grunnleggerne har gjennom mange års erfaring sett behovet for en klinikk som er unik og nyskapende, spesielt innenfor behandling av rygg- og kneplager. Vårt tverrfaglige team bidrar til grundig diagnostikk og tilrettelagt behandling.

Pasienten Først

Du som pasient skal alltid føle deg trygg og avslappet hos oss! Alle som jobber ved Phoenix Helse er opptatt av å yte god service.
 

Small Title

Etter en grundig diagnostikk, vil vi planlegge et tilrettelagt behandlingsforløp.

Small Title

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

image_01-1_edited_edited.jpg

Alle som jobber ved Phoenix Helse er opptatt av å yte god service, og har som mål at pasienten skal få en best mulig opplevelse av våre behandlinger. Etter en grundig diagnostikk, vil vi planlegge et tilrettelagt behandlingsforløp.

 

God kommunikasjon står sentralt hos oss. Vårt mål er å bidra til at pasienter får mulighet til å gjenoppta de aktiviteter de vanligvis gjør, og at de får mulighet til å leve det livet de ønsker.

 

I noen tilfeller betyr det å endre måten man tenker om sin egen helse. God helse kommer ikke bare til oss, det er noe vi må investere i.

FØLE DEG TRYGG OG AVSLAPPET HOS OSS! 

phoenixclinic_edited_edited.jpg
MENNESKER DU KAN STOLE PÅ

DITT PÅLITELIGE TEAM 

Vi har et tverrfaglig team bestående av lege, kiropraktor, fysioterapeut og sykepleier. Vi er opptatt av å holde oss faglig oppdatert slik at vi kan tilby de beste behandlingsmetodene, og har et tett samarbeid med et nettverk av anestesileger og smertespesialister i Sverige og Australia. 

KIROPRAKTOR

Jeremy Pont

LEGE

David Wilson

ADMINISTRASJON

RENI LUKAS

Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary ROI.

ADMINISTRASJON

RENI LUKAS

Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary ROI.

ADMINISTRASJON

RENI LUKAS

Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary ROI.

Diplomas and Certificates of our Doctors

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment so blinded by desire that they cannot foresee. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing.

bg-clinic-test-.1jpg.jpg

A word from our patients

WHAT DO OUR CLIENTS SAY

"Han har hjulpet meg med ryggen og isjasen nå siden mai, og jeg kan endelig ligge rett ut på ryggen. En flott type med stor interesse for pasienten. Alltid like hyggelig og blid."

-Inger, Pasient

VÅRE LOKALER

FINN VEIEN TIL OSS!

E18 fra Grimstad

E18 fra Kristiansand

GET IN TOUCH

Come and visit our quarters or simply send us an email anytime you want. We are open to all suggestions from our audience.

ADDRESS 

Storgata 2,  4 etg. 4790 Lillesand Tlf: 372 75 060

+47 372 75 060

CALL US

WRITE TO US

BOOK AN APPINTMENT

Click here to book an appointment at Phoenix Helse.