top of page
IMG_1471_edited.jpg

IKKE-KIRURGISK DEKOMPRESJON

Phoenix Helse tilbyr ikke-kirurgisk dekompresjon som kan være en løsning på kroniske ryggskivesmerter. 

 

Pasienter som lider av kronisk ryggskivesmerter forbundet med skiveutglidning, skiveprolaps eller degenerative korsrygglidelser kan ha nytte av behandling ved hjelp av ikke-kirurgisk dekompresjon. Denne typen smerte kan sette seg i ryggraden, med tilhørende smerter i armer og ben. Dekompresjonen gjøres ved hjelp av en dekompresjonsbenk som bruker elektroniske sensorer til å utføre strekkvirkninger på ryggraden.

Hva er dekompresjon? 

Dekompresjon er en behandlingsmetode som benytter en dekompresjonsbenk, med mål om å redusere smerter ved å gi mulighet for smertefullt ryggskivevev til å bevege seg tilbake på plass. Dekompresjonsbenken strekker ryggmargen for å skape negativt trykk og rom for at vev kan bevege seg tilbake på plass. Ikke-kirurgisk dekompresjon er sett på som et trygt og effektivt alternativ til kirurgiske inngrep.

Ikke kirurgisk dekopresjon
Girl-talks-to-patient.png

Vil du vite mer om dekompresjon?

Bestill en time hos Phoenix Helse for konsultasjon hos oss for å finne ut om kiropraktikk kan hjelpe deg med dine problemer. Vi vil gå igjennom prosessen og besvare aktuelle spørsmål du vil måtte ha.

Bestill time på nett: Bestill Time eller ring 372 75 060.

Du kan også fylle ut smerteskjema så vil en av våre kiropraktorer kontakte deg med et forslag til behandling.

Hva er en dekompresjonsbenk?

En dekompresjonsbenk er den mest brukte ikke-kirurgiske dekompresjonsbehandlingen. Pasienten ligger avslappet, mens benken genererer strekk i ryggmargen. Benken bruker sensorer som indikerer om pasientens muskulatur er avslappet for å ikke anstrenge musklene, slik at dekompresjonen blir behagelig og effektiv.

Dekompresjonen gjøres over flere behandlinger for å gjøre behandlingen komfortabel og smertefri for pasienten. 

bottom of page