top of page

Den ultimate håndbok for rygg- og leddsmerter, og hvordan bli kvitt dem

Dersom du lider av en idrettsskade eller slitasjegikt, føler du muligens på presset om å gjennomgå en omfattende, inngripende og kostbar operasjon, uten sikre resultater. 
Takket være utviklingen på det medisinske feltet de senere årene er i dag stamcellebehandling en av de mest populære og aktuelle behandlingsmetodene for muskel- og skjelettsykdommer som for eksempel slitasjegikt. I denne boken avslører Dr. David Wilson og Jeremy Pont hvordan stamcelleterapi har potensiale til å tilby livsforvandlende behandling for knesmerter og andre ledd-relaterte helsetilstander.

book1.png

Vi tilbyr PRP og stamcellebehandling

Vi vil hjelpe deg tilbake til et liv uten smerte 

Denne boken er for alle

Den er for sykepleieren i 50-årene som opplever knesmerter, for den 45 år gamle snekkeren med skulder- og ryggsmerter, for semi-profesjonelle og profesjonelle idrettsutøvere med idrettsskader, for den 60 år gamle skiløperen med hofte- og ryggsmerter, for golferen som aldri kan svinge kølla uten å oppleve smerte, og til og med for pensjonerte besteforeldre som slett ikke vil gjennomgå kirurgi. 
Vi er globale ledere innen regenerering av pasienters eget brusk og vev. Vårt håp og mål er å redusere behovet for kirurgi der man må erstatte ledd.  

regenerative-medicien.png

Bekjemp aldring 

med Stamcelleterapi 

Vi bruker regenerative behandlingsformer som PRP og stamceller, som stimulerer kroppens naturlige helbredelsesprosess til å reparere, og også styrke bruskvev som er skadet fra overbelastning eller fra annen skade. Gjennom denne overkommelige behandlingen bruker vi dine egne stamceller til å lette på smerten du opplever, til å gjenoppbygge funksjon i ledd, og øke mobilitet.

Hybrid behandling 

Det som gjør vår klinikk unik på dette feltet, er at vi tilbyr en kombinasjon av regenerative behandlinger og kiropraktikk, med en hensikt om å oppnå optimale resultater. 

Bekjemp aldring 

Behandling av leddgikt eller andre leddrelaterte problemer med regenerativ terapi i de tidlige stadiene kan bremse leddskadene, redusere behovet for ledderstatning og samtidig forlenge liv.

Vi Tilbyr Håp 

Dr. David A. Wilson og Jeremy L. Pont arbeidet i deres respektive felt som henholdsvis allmennlege og kiropraktor i et tiår. Gjennom årene gjorde de begge sitt beste for å hjelpe pasienter med skader og smerter i rygg og ledd, men de innså at det er uendelig mange pasienter som faller utenfor systemet når det kommer til behandling: Enten er de for unge, eller så er ikke skaden alvorlig nok for kirurgi. På den andre siden har vi de som er for gamle, eller der skaden er for alvorlig til at den vil respondere på konservativ behandling. Dette var et problem de møtte daglig frem til de begge oppdaget regenerativ medisin. De har aldri sett seg tilbake.

jeremy.jpg

Grunnlegger

Jeremy L. Pont

Jeremy fullførte sin mastergrad i kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney, Australia, og har siden da tatt videreutdanning innen funksjonsvitenskap, MSK ultralyddiagnostikk og intervensjon. Han er også sertifisert innen smertehåndtering og regenerativ medisin.

david_edited_edited.jpg

Grunnlegger

Dr. David Wilson

David er en allmennlege med stor interesse for regenerativ medisin og degenerative muskel- og skjelettsykdommer. Han studerte medisin ved Queen’s University of Belfast og har praktisert medisin i 10 år. Nå fokuserer han på regenerative behandlinger som et alternativ til kirurgiske inngrep.

arthritis-796x1024.png

Merk: Vi deler ikke dataene dine med noen, og vil bare bruke dem til å kontakte deg hvis du har bedt om dette skjemaet

Start din reise i dag 

Kronisk smerte behøver ikke å være din nåtid og fremtid. La det være din fortid. I denne PDF-en vil vi svare på dine spørsmål, lindre frustrasjonen du opplever og ikke minst hjelpe deg med en plan for å bli kvitt smerten din. Det er også en bonus mot slutten av håndboken, så pass på at du leser gjennom alt! I guiden vil du se at vi utforsker vanlige årsaker til smerte og årsaker til rygg- og leddsmerter, men viktigst av alt – hvilke løsninger som er tilgjengelige for deg.

Download free guide
bottom of page