top of page

HODEPINE

Hodepine er noe de aller fleste opplever i løpet av livet. Smertene kan variere i intensitet og hyppighet, men som regel dreier dette seg om enkelttilfeller eller forbigående plager. Om hodepinen er langvarig eller forekommer svært hyppig kan du oppsøke kiropraktor for hjelp.

 

​Hos våre kiropraktorer vil det bli foretatt en utredning av hodepinen din med tanke på om smertene kan komme av plager i muskel- og skjelettapparatet. Mistenker kiropraktoren underliggende sykdom, vil du raskt bli henvist videre til din fastlege, eller til sykehus. ​

headache.jpg
Alle behandlingsområder
Bestill time på nett: Bestill Time eller ring 372 75 060.

Du kan også fylle ut smerteskjema så vil en av våre kiropraktorer kontakte deg med et forslag til behandling.

Dersom hodepinen skyldes muskel- og skjelettplager kan du få behandling for dette. Kiropraktisk behandling tar utgangspunkt i å gjenopprette normal funksjon i ledd og muskler, og lindre smerte.

 

Mange opplever god effekt av manipulasjon eller mobilisering. Dette er teknikker som spesifikt og nøyaktig fokuserer på å bedre funksjonen i et ledd, ofte med en karakteristisk lyd (knekk). Manipulasjonbehandling har påvisbar effekt, tilsvarende medikamenter, for noen typer hodepine og innebærer en svært lav risiko for bivirkninger.

Kiropraktoren vil ut i fra en totalvurdering av din helsetilstand skreddersy en behandlings plan. Ofte suppleres den manuelle behandlingen med råd og veiledning om aktivitet og trening. I tillegg kan kiropraktoren hjelpe deg med kostholds endring, stressmestring og ulike avspenningsteknikker, dersom dette skulle være nødvendig. ​ Aktuelle behandlingsmetoder:

Aktuelle behandlingsmetoder for hodepine

En kiropraktor diagnostiserer, behandler og forebygger plager i muskler og skjelett. Målet er å øke bevegelighet og redusere smerte...

Aktuelle behandlingsmetoder for nakkesmerte: 
1.png

KIROPRAKTIKK

En kiropraktor diagnostiserer, behandler og forebygger plager i muskler og skjelett. Målet er å øke bevegelighet og...

Rehabilitation.png

REHABILITERING

Ved Phoenix Helse jobber våre terapeuter ut fra en felles behandlingsmodell. Denne modellen deler rehabilitering...

Dry%20needling_edited.jpg

DRY NEEDLING

"Dry needling" er en effektiv måte å behandle muskelknuter på og er en alternativ medisinsk teknikk som ligner akupunktur.

laser0.png

LASERBEHANDLING

Laserbehandling gir effektiv behandling for smerte og betennelse. Behandling for et bredt spekter av både akutte...

nerve block.png

NERVEBLOKK

En nerveblokk kan bli aktuelt dersom det oppstår en skiveprolaps eller du har en slitasje i en ryggvirvel...

Interessert?

KONTAKT OSS OG PLANLEGG BESØKET

bottom of page