hydra-03.jpg.webp

HYDRAFACIAL

HOLLYWOODSTJERNENES HEMMELIGHET

Klar for den røde løperen?

 

Resultatet vises umiddelbart, og det er ingen «nedetid» for deg.Du kan gå rett fra behandling til selskap, den viktige middagen eller på jobb – med stor selvtillit og glødende, ung hud.Stjernene gløder i rampelyset på den røde løperen, og huden ser gyllen, glødende og vital ut. Det finnes ikke en eneste makeup-artist i Los Angeles som kan trylle, huden har sitt eget uttrykk, uansett hvor mye du forsøker å maskere det vekk. Dette har Hollywood-kjendiser visst godt i årevis, og en av grunnene til at det gløder av Beyoncé, Matthew McConaghey, Kate Winslet og Britney Spears – er den velkjente tretrinns HydraFacial-behandlingen.

 

HydraFacial er en behandling som gir huden din stor forbedring i glød og ungdommelighet. Clinic Quist har som første behandler i Kristiansand gått til anskaffelse av sertifisert utstyr:

 

RENSER OG STIMULERER: Behandlingsformen er et resultat av mangeårig teknologisk utvikling og er smertefri, utføres med en vakuum-maskin. Det vil føles forfriskende og behagelig, og det settes ingen injeksjoner.

 

FUKTIGHET OG GLØD: Du får renset og peelet huden, eksfoliert, trukket ut og tilført fuktighet. Til slutt vil virkningen kapsles inn på molekylært nivå og tilført vitaminer og antioksydanter – slik at huden vil holde på fuktigheten.

 

STYRKER ANDRE BEHANDLINGER: Kunder forteller at injeksjoner med Restylane, Skinbooster og andre typer behandlinger virker til å ha en dypere og mer varig effekt når de regelmessig går til HydraFacial-behandling. Huden din kan også tilføres ytterligere virkestoffer ved å f.eks. kombinere behandlingen med mesoterapi.

 

BALANSE OG GLATTHET: Behandlingen glatter ut og forbedrer de fine linjene i ansiktet, minsker rynker, renser tilstoppede porer og reduserer disse. Fet hud balanseres . Det får også bukt med hyperpigmentering og misfarget hud.

 

DIREKTE RESULTAT: Du kan altså gå rett fra behandling til fest og den røde løperen, om du vil – resultatet er slående, og du vil ha synlig forbedring fra første behandling.