top of page
bllurred-background (1).jpg
DSCF6683_edited_edited.png

ّKIROPRAKTOR

JEREMY L. PONT

Jeremy har  lang erfaring som kiropraktor. Faktisk har  han gjennomført mer enn 200.000 pasientkonsultasjoner og behandlinger av pasienter med leddsmerter

Biografi

Jeremy vokste opp i Australia og studerte kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney hvor han fullførte sin mastergrad i 2009. Han har siden jobbet som kiropraktor i Sør-Amerika, Australia og Norge. I 2014 flyttet han til Norge sammen med sin norske kone. Han bor nå i Lillesand sammen med henne og deres tre sønner.

Jeremy har således lang erfaring som kiropraktor. Han har gjennomført mer enn 60.000 pasientkonsultasjoner og behandlinger av pasienter med rygg- og nakkesmerter, både akutte og kroniske tilstander. Han tilbyr særdeles god behandling og oppfølgning, med fokus på å få pasientene bedre så raskt som mulig. I tillegg legger han stor vekt på god kommunikasjon, og ser viktigheten av å forklare sine pasienter mekanismene bak deres plager, og hva som skal til for at de skal bli bedre.

Jeremy har et lidenskapelig forhold til sport og friluftsliv. Han startet sin idrettskarriere med rugby tre år gammel, og har siden den gang brukt mye tid på cross-fit, sykling, triathlon, og hans store lidenskap, fjellklatring. Han har en spesiell interesse for behandling av idrettsskader, og da spesielt skulder- og kneplager. ​ I tillegg til behandling av idrettsskader, nakke- og ryggsmerter har Jeremy flere års erfaring i behandling av mer kompliserte nevrologiske tilstander som skiveprolaps, isjias, fibromyalgi, svimmelhet og migrene/hodepine. Han har også interesse for forebygging og behandling av svangerskapsrelaterte plager, blant annet bekkenløsning, samt nakke- og ryggplager hos barn.

Utdannelse

B. Sci (chiro), M. Chiro (syd), CAFS, BCPM (USA), Dip.US.

bottom of page