JEREMY L. PONT

KIROPRAKTOR

B. Sci (chiro), M. Chiro (syd), CAFS, BCPM (USA), Dip.US.

Jeremy er ansvarlig kiropraktor og en av to grunnleggere av Phoenix Helse.

Jeremy vokste opp i Outback, Australia. Han studerte kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney hvor han fullførte sin mastergrad i kiropraktikk i 2009. Han har siden jobbet som kiropraktor, først ett år i Peru i Sør-Amerika før han flyttet tilbake til Australia, hvor han jobbet som ansvarlig kiropraktor ved «The health and chiropractic center of Katherine» i byen Katherine, Northern Territory i 5 år. I denne perioden startet han også opp «NT chiropractic», en klinikk i Darwin, NT, i samarbeid med en venn og kollega. I 2014 flyttet han til Norge sammen med sin norske kone. Han bor nå i Lillesand sammen med sin kone og deres tre sønner.

Jeremy har således lang erfaring som kiropraktor. Han har gjennomført mer enn 60 000 pasientkonsultasjoner og behandlinger av pasienter med rygg- og nakkesmerter, både akutte og kroniske tilstander. Han tilbyr særdeles god behandling og oppfølgning, med fokus på å få pasientene bedre så raskt som mulig. I tillegg vektlegger han god kommunikasjon, og ser viktigheten av å forklare sine pasienter mekanismene bak deres plager, og hva som skal til for at de skal bli bedre.

Jeremy har et lidenskapelig forhold til sport og friluftsliv. Han startet sin idrettskarriere med rugby 3 år gammel, og har siden den gang brukt mye tid på cross-fit, sykling, triathlon, og hans store lidenskap, fjellklatring. Han har en spesiell interesse for behandling av idrettsskader, og da spesielt skulder- og kneplager.

I tillegg til behandling av idrettsskader, nakke- og ryggsmerter har Jeremy flere års erfaring i behandling av mer kompliserte nevrologiske tilstander som skiveprolaps, isjias, fibromyalgi, svimmelhet og migrene/hodepine. Han har også interesse for forebygging og behandling av svangerskapsrelaterte plager, bl.a. bekkenløsning, samt nakke- og ryggplager hos barn.