top of page
bllurred-background (1).jpg
Screenshot 2022-06-15 at 14.27_edited.png

ّKIROPRAKTOR

MIE PHILIPPA VESTLI

Mie er det nyeste tilskuddet på Phoenix Helse og begynner hos oss høsten 2022. Hun ser fram til å flytte til sørlandet og ta i mot pasienter.

Biografi

Mie har en masterutdanning fra McTimoney College of Chiropractic i nærheten av Oxford, England. Hun er den første nordmannen som har blitt uteksaminert fra denne skolen, og dermed den eneste i Norge som kan McTimoney teknikken per dags dato. Denne teknikken er kjent for å være skånsom, presis, og uten “knekkelyder”. Mie praktiserer også mer generelle kiropraktiske justeringer, og velger den teknikken som passer best til hver pasient. 

 

Mie har alltid vært interessert i kroppen, og har hatt et ønske om en jobb hvor hun kan hjelpe andre. Hun er aktiv og glad i å være i bevegelse, og derfor var en jobb som kiropraktor midt i blinken. I tillegg til dette var hun selv innom kiropraktorer i ungdomsårene etter et fall på ski, og ble imponert over hvor effektivt det var. 

 

Mie er veldig glad i å være ute i naturen, og har bakgrunn fra både teater, sang og fotball. Hun behandler alle slags plager, og er opptatt av å se hver enkelt pasient og skreddersy behandlingen etter hver enkelt. Alle mennesker er forskjellig. Hun ser fram til å ha deg som pasient!

Utdannelse

MChiro (UK)

bottom of page