DSCF6932.jpg

PHOENIX HELSE

SERVICE - INNOVASJON - INTEGRITET

Phoenix Helse ble grunnlagt i 2018 med mål om å sette pasienten først. Grunnleggerne har gjennom mange års erfaring sett behovet for en klinikk som er unik og nyskapende, spesielt innenfor behandling av rygg- og kneplager. Vårt tverrfaglige team bidrar til grundig diagnostikk og tilrettelagt behandling. 

Du som pasient skal alltid føle deg trygg og avslappet hos oss!

Alle som jobber ved Phoenix Helse er opptatt av å yte god service, og har som mål at pasienten skal få en best mulig opplevelse av våre behandlinger. Etter en grundig diagnostikk, vil vi planlegge et tilrettelagt behandlingsforløp. God kommunikasjon står sentralt hos oss. 

Vårt mål er å bidra til at pasienter får mulighet til å gjenoppta de aktiviteter de vanligvis gjør, og at de får mulighet til å leve det livet de ønsker. I noen tilfeller betyr det å endre måten man tenker om sin egen helse. God helse kommer ikke bare til oss, det er noe vi må investere i.

VURDERINGER FRA TIDLIGERE PASIENTER

Utrolig dyktig. Finner det reelle problemet og fikser det. Enkelt og greit! Han ser fremover istedet for å benytte seg av utdaterte teknikker. Anbefales på det sterkeste...

"Han har hjulpet meg med ryggen og isjasen nå siden mai, og jeg kan endelig ligge rett ut på ryggen. En flott type med stor interesse for pasienten. Alltid like hyggelig og blid."

VÅRE LOKALER

FINN VEIEN TIL OSS!

E18 fra Grimstad

E18 fra Kristiansand