top of page
prpinjection_edited.jpg

ORTOBIOLOGISK BEHANDLING

VEKST OG REPARASJON

Ortobiologisk behandling innebærer å bruke kroppens eget fundament for vekst og reparasjon av skadde eller slitte områder. I dette tilfellet handler det om å bruke stamceller fra fettvev. Det fremkaller reparasjon og til og med ny vekst av vev grunnet «implantasjon» av stamceller i området. Stamceller er fundamentet kroppen bygger på. Etter en slik behandling har kroppen derfor mye større evne til å reparere seg selv, enn det den vanligvis har i voksen alder.

Hvorfor er det spennende?

Ortobiologiske behandlinger er et spennende tilbud for pasienter som enten har for lite effekt av eller ikke er en kandidat for konservativ behandling, fysioterapi og trening eller har ikke avansert nok sykdom til at det behandles kirurgisk. Det betyr at pasienter som frem til nå ikke har hatt et behandlingstilbud, nå har en mulighet for behandling som kan redusere symptomer og eventuelt utsette behov for kirurgisk behandling.  

Hva vi tilbyr:

Per dagens dato tilbyr Phoenix Helse følgende ortobiologiske behandlinger:

Girl-talks-to-patient.png

Vil du vite mer om ortobiologisk behandling

Bestill en time hos Phoenix Helse for konsultasjon hos oss for å finne ut om kiropraktikk kan hjelpe deg med dine problemer. Vi vil gå igjennom prosessen og besvare aktuelle spørsmål du vil måtte ha.

Bestill time på nett: Bestill Time eller ring 372 75 060.

Du kan også fylle ut smerteskjema så vil en av våre kiropraktorer kontakte deg med et forslag til behandling.

Mer informasjon om ORTOBIOLOGISK BEHANDLING:

bottom of page