top of page

Alva Klinikken: Stedet for deg som er på utkikk etter kosmetiske behandlinger

Under samme tak som Phoenix Helse vil du nå finne Alva Klinikken. Dette er for deg som ønsker kosmetisk behandling av høy kvalitet.


Foto: Phoenix Helse

Det nyeste tilskuddet i Storgata 2 er Alva Klinikken. Her er du hjertelig velkommen skulle du ønske kosmetisk behandling.

Ønsker du å fjerne rynker, tilbyr vi for eksempel dette ved hjelp av PRP. Vi setter da inn PRP for å stamme opp huden og for å stimulere til stamcellevekst, forteller lege David Wilson.

Regenerativ og tradisjonell behandling


Her har de ansatte spesialisert seg på regenerativ medisin og injeksjonsbaserte behandlinger, og de har mange års fartstid innen feltet. Hos Alva Klinikken vil du få møte David Wilson, lege og spesialist innen regenerativ medisin, og Lene Quist, dermatologisk sykepleier med spesialkompetanse innen medisinske hudbehandlinger. Hun er også sertifisert Trained Restylane Master.


- Når det gjelder PRP kan dette også brukes for arrbehandlinger, både etter kirurgi eller akne, og om du skulle slite med hårtap kan PRP være effektivt. For meg er akkurat dette kanskje litt for sent, sier Wilson med en latter.

Men det er ikke bare PRP som gjelder ved denne klinikken. Hos Alva Klinikken kan du få medisinsk hud- og ansiktspleie og kosmetiske behandlinger ved hjelp av alt fra regenerativ medisin til mer tradisjonelle metoder.


Restylane™, Dermapen, Peel, Mesoterapi, er noe av det vi tilbyr våre pasienter.


Kjente metoder


Når det gjelder Restylane™, er dette verdens mest benyttede og best dokumenterte hyaluronsyrefiller. Det brukes for blant annet for å glatte ut rynker og lignende, fremheve konturer, gi volum og fyldige lepper. Etter behandling, spesielt over tid, ser man ofte at huden får en yngre og mer elastisk kvalitet.


Dermapen er en behandling som ofte gjennomføres for å øke hudens kollagenproduksjon. Det brukes blant annet for slapp og eldet hud, rynker, store porer, strekkmerker, og mer.


Peel kjenner du muligens til, dette er en kjemisk eksfoliering av huden der man blir kvitt gamle og skadede hudceller og fjerner urenheter i porene. Ofte utføres denne behandlingen gjennom en serie med konsultasjoner, og behandlingene bør også suppleres med hjemmebehandling.


Mesoterapi gir huden din ny vitalitet gjennom en rekke små injeksjoner. Hudlagene behandles gjennom tilføring av næringsstoffer og aktive ingredienser, som blant annet aminosyrer og vekstfaktorer.


Dette er bare noe av det vi tilbyr her ved vårt nyeste tilskudd i Storgata 2, Alva Klinikken. Sjekk ut nettsiden vår for mer informasjon, bestill time, eller slå på tråden. Vi tar gjerne en prat med deg, og vi er opptatt av at du skal få være den beste versjonen av deg selv!
Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page