top of page

Bli kjent med David, og les om hvorfor han fikk øynene opp for stamceller

Oppdatert: 27. apr. 2021


Foto: Phoenix Helse

David Wilson er lege ved Phoenix Helse i Lillesand, og han er langt over snittet interessert i stamceller.


 

Wilson kommer fra Storbritannia, og startet sin karriere som lege der i 2010. Etter et par år tok kjærligheten han til Norge, nærmere bestemt Kristiansand. Han har bodd i Kristiansand med sin kone siden 2012, og startet i jobb som lege i Norge kort tid etter.


Løsningsorientert


I 2016 begynte Wilson å lese seg opp på PRP og stamcellebehandling. Han var på utkikk etter en løsning for pasienter som slet med leddgikt eller andre smerter, som ikke var kvalifisert for ortopedisk kirurgi, men som likevel hadde store nok smerter til at det tok mye av livskvaliteten deres. Han forsto raskt at stamcellebehandling var en ideell løsning.


Han fant også ut at Jeremy Pont, kiropraktor ved Phoenix Helse, delte samme interesse og jakt etter løsninger for pasienter som ikke faller inn under tradisjonelle behandlinger.


De to slo seg sammen, og startet stamcelleklinikken ved Phoenix Helse i 2018. Siden da har de reist land og strand (før corona-tiden, selvsagt) for å tilegne seg så mye kunnskap som bare mulig. De har hørt fra en rekke eksperter innen dette feltet, og er godt i gang med stamcellebehandling i Lillesand.


I forkant


For Wilson er det en glede og kunne arbeide med noe som ligger så langt fremme på verdensbasis. Han synes også det er utrolig spennende å kunne arbeide innen et felt der kroppen får gjøre legingsprosessen selv.


- I og med at vi bruker stamceller fra pasientens egen kropp, er det umulig for pasienter å ha allergiske reaksjoner på behandlingen. Stamcellene er fra deres kropp, til deres kropp, forklarer han.

Wilson har mottatt en rekke positive pasienthistorier etter at de begynte å tilby stamcellebehandling ved Phoenix Helse i Lillesand. Dette er pasienter som har byttet ut store smerter med mer fleksibilitet, mer bevegelse og økt livskvalitet. Og dette skal du få lese mer om i neste bloggpost.


Gratis samtale


I mellomtiden, registrer deg via denne lenken til en 10 minutters gratis telefonsamtale med Wilson, der dere kan snakke mer om nettopp din helsesituasjon.


- Vi ønsker å tilby dette til flest mulig, over hele landet. Om du bor langt unna, kan vi også ta en virtuell konsultasjon over en klokketime der vi går mer i dybden på dette og hva slags behandling som vil fungere best for deg, sier han.


Phoenix Helse ønsker mer enn noe å kunne hjelpe deg tilbake til et liv med mer bevegelse og mindre smerte. Ikke sett helsen din på vent!Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page