top of page

Fra Australia til Norge for å få stamcellebehandling

Australske Jennifer Pont (64) reiser med glede helt fra Australia til Lillesand for å få behandlet sine kneplager og smerter i føttene.


Jennifer elsker å være aktiv med barnebarn. Her er hun avbildet sammen med sitt eldste barnebarn i 2015.

Jennifer har alltid vært en aktiv dame, og hun elsker å gå turer i vakre omgivelser og bevege seg utendørs. Men de siste årene har hun merket at hennes fysiske helse ikke har vært der hun selv ønsker. "Før jeg fikk min første stamcellebehandling i begge knær og føtter for rundt 6 måneder siden, hadde jeg så store smerter at jeg slet med å gå", sier hun.


Det føltes ut som jeg gikk på brennende steiner, forklarer Jennifer.


For noen år siden merket Jennifer at knærne begynte å verke etter hun hadde vært i bevegelse. Hun slet også med smerter under føttene, noe som resulterte i at det var svært vondt å gå turer eller å belaste knærne. Hun forteller at hun tok det svært tungt når hun ikke klarte å være like aktiv med barnebarna som hun en gang var og bestemte seg for å ta grep.


Nå har det gått litt over 6 måneder siden hennes første stamcellebehandling hos Phoenix Helse og hun er tilbake på klinikken for en ny runde med stamceller. Hun kommer smilende inn døren og viser stolt fram en video som hennes sønn tok av henne for noen dager siden.Jeg har vært å spilt tennis med mine barnebarn i dag! Det var noe jeg bare kunne drømme om for 6 måneder siden, sier hun.


Ikke tilfeldig at valget falt på Norge


Jennifers sønn, Jeremy, er medeier av Phoenix Helse og er ofte med på stamcellebehandlinger på klinikken. Han skjønte ganske tidlig at hans mor var en god kandidat til denne type behandling. "Jeg er utrolig glad og takknemlig for at jeg har hatt muligheten til å hjelpe min mor", forteller han.


Foto: privat


Her ved Phoenix Helse vil vi mer enn gjerne hjelpe deg til et liv med mindre smerte og mer bevegelse i hele kroppen. Du kan kontakte oss her eller ringe oss på 37275060 for å bestille en time.


Sjekk også ut vår YouTube-kanal for et stort utvalg av informative videoer innen helse.

182 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page