top of page

Hvordan gikk det når Jeremy fikk stamcellebehandling for skade i skulderen?

Oppdatert: 24. mai 2022

I høst publiserte vi en mini-serie om hvordan Jeremy Pont (35) fikk skulderen sin frisk igjen ved hjelp av blant annet stamcellebehandling. I dag skal dere få en oppdatering om hvordan det går med skulderen hans, og om behandlingen hadde noen effekt.


Foto: privat

Da Jeremy skadet skulderen sin i høst var han ganske fortvilet om hvordan dette skulle påvirke hans aktive liv med blant annet klatring, cricket og tennis. Han bestemte seg til slutt for å prøve stamcellebehandling. To uker etter behandling begynte Jeremy å merke forbedring og at smertene avtok.


Men så fikk han Covid-19.


Han forteller at han ble ikke syk når han hadde Covid-19, men han merket at han fikk veldig vondt i skulderen igjen. Det var overraskende at smertene ble sterkere etter påvist Covid-19, og igjen ble han bekymret for om skulderen kunne bli helt bra igjen.


-Vi hadde allerede booket en aktiv ferie i Australia, og da trenger jeg en skulder som fungerer, forteller han.

Jeremy bestemte seg for å ta en ny runde med stamcellebehandling for å framskynde helingsprosessen.


Foto: Phoenix Helse
- Det føles ut som jeg har fått en helt ny skulder, sier Pont.

De første dagene etter den andre stamcellebehandlingen var det ømt og litt vondt, men så føltes det ut som han hadde fått en helt ny skulder. Det var ingen begrensninger på bevegelse lenger, skulderen føltes mer stabil og smertene var borte. Nå kan han trene helt vanlig igjen.


Videre forteller Jeremy at han er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Han understreker også at stamcellebehandling er ikke noe Phoenix Helse anbefaler til alle pasienter, da dette er svært individuelt.
Har du noen spørsmål? Da kan du kontakte oss HER eller ringe oss på 37275060. Bestillingen av time kan gjøres på nett.

109 visninger0 kommentarer

Commenti


bottom of page