top of page

Visste du at Lillesand er Sørlandets vakreste perle?


Sommer i Lillesand. Foto: Phoenix Helse

Lillesand er uten tvil et av de fineste steder på jord. Men det er også en viktig destinasjon på kartet når det kommer til helse.


Om du ikke har besøkt Lillesand, er det på høy tid at du tar turen! Det er Sørlandets perle, og byen viser seg fra sin aller beste side på sommerstid.


Iskrem, trebåter og brobelagte gater


Sommerdestinasjonen Lillesand ligger en 20-minutters biltur fra Kristiansand lufthavn, som har jevnlige flyvninger fra hele landet, og også fra utland. Det er gode bussforbindelser til Lillesand, enten du kommer fra Stavanger eller Oslo, og om du kjører kan du benytte deg av firefelts E-18 deler av strekningen både fra øst og vest.


Se for deg yrende sommerliv, tøffende gamle trebåter, lokale butikker med alt fra kunst til klær, smale, sjarmerende brobelagte gater, og ikke minst jordbær og softis på brygga. Gir dette deg et bilde av sommeridyll? Dette er Lillesand.


Men Lillesand er også mer enn en sommerdestinasjon, byen har blitt en viktig destinasjon på kartet når det kommer til helse.


Innovativ helseklinikk


Phoenix Helse AS holder til midt i sentrum av Lillesand, og vi tilbyr banebrytende stamcellebehandling. Vi er en innovativ helseklinikk som spesialiserer oss innen behandling av ledd-, muskel- og skjelettplager. Her kan du få fikset rygg- eller leddproblemer i takt med at du nyter en avslappende langhelg i Lillesand. Har du med deg barn, kan det nevnes at Kristiansand Dyrepark kun er en svipptur unna.


I forkant av alle behandlinger gjennomfører vi en grundig diagnostikk, der vi kartlegger og planlegger best mulig behandlingsforløp for deg. Vi er opptatt av å ha gode, informative samtaler med deg gjennom hele prosessen.Foto: Phoenix Helse

Mindre smerte, mer bevegelse


Vi vil hjelpe deg til et liv med mindre smerte og mer bevegelse. Ikke sett helsen din på vent! Ring oss i dag på +47 37 27 50 60, eller Kontakt oss gjennom vår nettside, hvor du også kan lese mer om hvilke behandlingsformer vi tilbyr.


Vil du lese mer om stamceller? Vi kan anbefale denne lenken. Sjekk også ut vår YouTube-kanal for korte, informative videoer som dekker temaet stamceller.
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page