top of page

Kenneth Stokkeland pendler gladelig fra Egersund til Lillesand for å få behandling hos Phoenix Helse

- Bedringen er så enorm at jeg nesten ikke tror det selv, sier han.Foto: Privat


Kenneth Stokkeland ble først introdusert for Phoenix Helse gjennom sin svigermor. Hun hadde mottatt PRP- og stamcellebehandling for smertene hun hadde i rygg, nakke og skulder, og opplevde enorm bedring.


I starten var Stokkeland skeptisk. Han hadde prøvd alt. Det offentlige helsevesenet kunne ikke hjelpe. Hvordan kunne denne klinikken i Lillesand hjelpe egersunderen?


Fotballskade


Stokkeland har nemlig slitt med smerter siden 2007, da han skadet ankelen i forbindelse med fotball. Han ble operert i 2012 og 2013 for fotballskaden, men opplevde ingen bedring. Smerten ble verre med årene. I tillegg har han smerter i albuen etter at en sene revnet og splittet seg.


- Smerten har vært så intens til tider at jeg har sagt at det er bedre om jeg bare kapper av foten, forteller han.

Stokkeland er som han sier selv et "stabeist" og har gått i full jobb til tross for smertene. Han arbeider innen lager og logistikk, en jobb som ofte krever at man er på føttene og er fysisk aktiv gjennom dagen.


- Det har vært sånn at jeg akkurat kan gå på jobb. Når jeg kommer hjem må jeg ta det rolig, sier han.

Han forteller at han har prøvd det meste innen helsevesenet. Strøm, dioder, støttebandasje, fysioterapi, kiropraktikk, forskjellige medisiner. Sterke medisiner.


Han hadde ikke store forventninger da han startet PRP-behandling hos Phoenix Helse i juni. Etter første behandling merket han ikke noen særlig forskjell. Ikke etter andre behandling heller. Men rett før han skulle til på sin tredje behandling stoppet han opp, og det gikk opp for Stokkeland at han ikke hadde vondt i foten lenger. Medisinbruken var også mer enn halvert.


I dag er behandlingene over, og hverdagen har betraktelig bedret seg.


- Det er sånn at jeg nesten ikke tror det selv. Forskjellen er som dag og natt, behandlingen har vært utrolig effektiv, sier han.

Å dra fra Egersund til Lillesand for behandling ser han på som en svipptur, og han gjør det gladelig. Det er lege ved Phoenix Helse David Wilson som har behandlet Stokkeland, og egersunderen har bare gode ting å si om legen.


- Vi har hatt god kommunikasjon hele veien. Han er jordnær, og jeg tror han også merker stor forskjell på meg nå sammenlignet med før behandlingen, forteller han.

Anbefales


Stokkeland anbefaler Phoenix Helse på det sterkeste til dem som skulle slite med lignende smerter, og angrer ikke et sekund på at han tok PRP-behandling for problemene i ankelen og albuen.


Lurer du på dette med PRP og stamceller? Vi ved Phoenix Helse tar mer enn gjerne en prat med deg. I tillegg har vi et lager av informative videoer på vår youtube-kanal, samt nyttig informasjon på vår nettside. Ikke nøl med å ta kontakt!


Vi er her for å hjelpe deg til et liv med mindre smerte og mer bevegelse.

Comentarios


bottom of page