Visste du at seksuelle plager kan behandles ved hjelp av regenerativ medisin?


Foto: Phoenix Helse


En liten introduksjon om Dr. K’s Klinikk og hva vi gjør.


Neste uke er lege Abbas Khadra på plass her hos oss for å kjøre i gang Dr. K’s Klinikk under samme tak som Phoenix Helse. Khadra er utdannet urolog og androlog i Storbritannia. Han har spesialisert seg innen seksuelle problemer hos menn og kvinner, og har lang erfaring når det gjelder behandling av dysfunksjoner i kjønnsorganer.


Lege ved Phoenix Helse, David Wilson ser fram til å få i gang det nye tilbudet i Storgata 2, og forklarer her litt om hvordan regenerativ medisin, nærmere bestemt regenerativ urologi, kan brukes til å behandle seksuelle plager.


- Regenerativ urologi er når vi tar ut stamceller eller PRP på lik linje som vi gjør når folk trenger hjelp med muskel- og skjelettproblemer her ved Phoenix Helse. I regenerativ urologi gjøres imidlertid dette for å hjelpe folk som sliter med seksuell dysfunksjon, problemer med kjønnsorganer, og lignende, forklarer Wilson.

Wilson påpeker at regenerativ urologi er spesielt effektivt for menn som sliter med ereksjonsproblemer, enten på grunn av alderdom eller fordi de har operert eller har andre skader nedentil. Denne behandlingsformen kan også hjelpe kvinner som sliter med plager eller andre smerter ved samleie og seksuell aktivitet, eller har seksuelle plager blant annet grunnet overgangsalder.


- Dette er et veldig trygt og fint tilbud, nettopp fordi man bruker din egen kropp for å hjelpe deg. Man kan ikke reagere negativt på disse regenerative behandlingene fordi man bruker dine egne stamceller eller blodbasert stoff, sier han.

Dersom du er interessert i å høre mer om dette tilbudet, nøl ikke med å ta kontakt. Vi er i gang med å ta imot timebestillinger, og vi vil mer enn gjerne hjelpe deg. Vårt team ved Dr. K’s Klinikk har spesialkompetanse innen regenerativ medisin, samt kosmetisk medisin.


Dersom du vil lese mer om PRP og stamcellebehandling har vi en rekke videoer på vår YouTube-kanal, og utdypende informasjon på vår nettside.

43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle