top of page

VURDERINGER

VI I PHOENIX HELSE SETTER PRIS PÅ TILBAKEMELDINGER FRA VÅRE PASIENTER.

Christl, Pasient

"Jeremy er den beste kiropraktoren jeg har vært hos. Han fikser roten til problemet i stedet for å bare lindre smerten der og da, og man føler at man virkelig blir tatt vare på. Forklarer alt han gjør og hvorfor. Anbefales på det varmeste!"

Edona, Pasient

""Jeremy er den beste kiropraktoren jeg har vært hos. Han bryr seg om pasientene sine, gjør alltid det han kan for å behandle dem og følger godt opp.

Monica, Pasient

"Utrolig flinke folk. Anbefaler dem på det sterkeste! "

Inger, Pasient

"Jeremy har hjulpet meg med ryggen og isjasen nå siden mai, og jeg kan endelig ligge rett ut på ryggen. En flott type med stor interesse for pasienten. Alltid like hyggelig og blid."

Per, Pasient

"Jeremy er absolutt en meget god kiropraktor. Han behandler meg for problemer i nakke bekken og hofte, og for en skade i maleolene i ankelen. Han er å anbefale på det varmeste!"

Aleksander, Pasient

"Fantastisk flink kiropraktor som veldig fort fikk orden på mine leggsmerter. Her får du fint forklart hva som er feil og hvordan han går frem for å fikse problemet. Anbefales på det sterkeste!!"

Bekah, Pasient

"Jeremy er en helt fantastisk dyktig kiropraktor. Flink på individuell tilnærming, positiv og grundig, og svært oppdatert på sitt fagfelt. I tillegg er han veldig hyggelig og humoristisk i kommunikasjonen med pasientene!"

Lise, Pasient

"Dyktige kiropraktorer som virkelig kan jobben sin. Rimeligere enn andre steder og god service hos alle ansatte. Super flinke også til barn. En får raskt time og heles fortere av eks skiveprolaps, krystall syke, nakkesmerter mm. Med behandling hos kiropraktor. Anbefales på det sterkeste".

bottom of page