top of page

Hvordan kan vi hjelpe deg?

BEHANDLINGER FOR KVINNER

Hva kan vi behandle?

Vaginisme 

Vaginisme er en kronisk smertetilstand som gjør at kroppen reflekser for beskyttelse foretar seg sammentrekninger av muskulaturen i bekkenet. Tilstanden gjør det vanskelig og for noen helt umulig å gjennomføre et samleie. For noen blir det også umulig å sette inn en tampong. Vaginisme er et lite dokumentert problem. Likevel viser en undersøkelse fra 2011 at 0,4 prosent av alle kvinner er rammet av lidelsen. Vaginisme kan bli behandlet ved bruk av PrP. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. PRP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Denne behandlingen kan hjelpe mot smertene mange kvinner opplever.

Smerter ved samleie 

Smerter ved samleie kan være forårsaket av flere faktorer. Det kan være grunnet tørrhet i skjeden, arrvev fra fødsel, vaginisme, hudsykdommer rundt skjedeåpningen, etc. Smertefullt samleie kan være svært belastende for personen som opplever det, og noen avstår helt fra samleie grunnet intense smerter. Dette kan gå ut over parforhold. PrP kan bli injisert i skjeden og i de smertefulle områdene for å behandle og lindre plagene. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Denne behandlingen kan føre til mindre smerter hos kvinner.

Vaginal tørrhet

Når kvinner kommer i overgangsalderen, mister de sin menstruasjon. Østrogen nivået blir også lavere, noe som resulterer i vaginal tørrhet og irritasjon. Dette kan føre til smerter under samleie. PrP kan bli injisert i skjedeveggene (ved lokal bedøvelse) for å behandle dette. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Dette bidrar til økt kollagennivå og stimulerer områdene som er ansvarlige for normal smøring av skjeden. Behandlingen kan føre til at pasienten kan ha samleie uten å oppleve like intense smerter og ubehag. Vaginal tørrhet kan også forekomme av andre årsaker.

 

Etter behandling:

Anbefalt å vente 4 uker med samleie

Arr etter fødsel

Etter en vaginal fødsel vil noen kvinner oppleve å få arr og arrvev etter en rift eller klipping under fødsel. Dette kan gi ubehag og smerter ved samleie. Smertefulle arr fra tidligere operasjoner i området kan også behandles. PrP brukes til å behandle disse områdene. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Behandlingen kan føre til mindre smertefullt arrvev.

Etter behandling:

Anbefalt å vente 4 uker med samleie

Hudlidelser på ytre kjønnsorgan (psoriasis, eksem, utslett, etc.)

Lichen sclerosus er en kronisk hudsykdom som kan gi plager i underlivet. Noen kvinner sliter med hudproblemer i området rundt vagina og urinrør, noe som kan være svært smertefullt. Andre hudsykdommer som psoriasis, eksem og utslett kan også oppstå ved/rundt kjønnsorganet. PrP kan behandle disse plagene og lindre smertene. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Behandlingen kan forbedre hudproblemene.

Oppstramming av skjeden

Behandling med PrP i skjedeveggene resulterer i en trangere vagina. En vaginal fødsel kan forårsake vaginaen til å vide seg ut. PrP behandling i skjeden bidrar til økt nivå av kollagen i skjedeveggene, som resulterer i en strammere vagina og helbreder arr og arrvev. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av.

Etter behandling:

Anbefalt å vente 4 uker med samleie

Oppstramming av kjønnslepper

Noen har kjønnslepper som de personlig opplever som kosmetisk skjemmende. Dette kan korrigeres ved hjelp av PrP og fillers. Det ytre utseende av et kjønnsorgan vil endre seg med alderen. Huden mister fettprosent og de ytre kjønnsleppene mister noe av sin framtredende utseende. Kjønnsleppene kan bli injisert med fillers som vil gi ditt underliv et yngre utseende. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt.

G-punkt forsterking/klitoris forsterking

Noen kvinner har problemer med å oppnå orgasme under samleie. Dette kan være forårsaket av et lavt nivå av sensitivitet i visse områder i vagina som har ansvaret for å oppnå orgasme. Disse områdene kan bli behandlet med PrP og/eller fillers for å stimulere områder og oppnå mer sensitivitet, noe som vil gjøre at kvinnen lettere oppnår orgasme. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. PrP framstilles av pasientens eget blod og har en 6 ganger høyere konsentrasjon av blodplater enn det blodet vanligvis består av. Etter behandling vil pasienten kunne oppleve forbedret orgasmer.

Lipolyse venusberg

Ved bruk av lipolyse kan man fjerne fettceller i området over underlivet. Vi bruker en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er smertefritt. Resultater vil kunne ses etter ca, to uker, og ferdig resultat etter 2-3 måneder. Behandlingen går raskt, resultatet er langvarig og i noen tilfeller permanent. Behandling av arr vil gi deg et permanent resultat, behandling av fettansamlinger avhenger av om du holder vekten. Lipolyse er en kosmetisk behandling hvor man sprøyter inn en blanding av stoffer i fettlaget like under huden som får fettcellene til å løse seg opp. Vi bruker PBSerum Medical, som er en behandling med enzymer vi allerede har i kroppen, og den er 100 % naturlig. Behandlingen gir unike resultater på ulike problemområder som tidligere har vært svært vanskelige å behandle. Dette er en skånsom fettsuging som strammer opp huden. Lipolyse kan også utføres andre steder på kroppen med små fettansamlinger, for eksempel hake, hofter, knær osv. 

De fleste friske kvinner og menn kan få utført behandling med PBSerum Medical. Dessverre egner ikke behandlingen seg hvis du er gravid eller ammer, hvis du har lavt stoffskifte, eller har fått filler, botox eller vaksine de siste 10-14 dagene før. Behandlingen har ingen nedetid, det vil si at du kan gå på jobb dagen etter. Noen kan oppleve forbigående ubehag som ømhet, rødhet, blåmerker og litt hevelse i noen dager. Det er en infeksjonsrisiko som ved alle andre behandlinger hvor man penetrerer hudbarrieren. Det er viktig å holde området rent samme dag, og unngå hard trening, basseng, strand og badstu de første 24 timene.

TA GJERNE KONTAKT

Vi er her for å svare på alle spørsmålene dine.

Har du spørsmål?
Du kan enkelt sende oss en epost her.

Takk! Vi kommer tilbake til deg.

bottom of page