top of page
laser-therapy-1a-1280x500_edited_edited.

LASERBEHANDLING

Laserbehandling gir effektiv behandling for smerte og betennelse. Behandling for et bredt spekter av både akutte og kroniske tilstander.

LITE BIVIRKNINGER - SMERTEFRITT - RASK EFFEKT 

Laserbehandling brukes for å fremme tilheling av betent og smertefullt vev. Energien fra laseren stimulerer blodsirkulasjonen og cellenes aktivitet, som igjen fører til en raskere tilheling av et betent område. Behandlingen er smertefri og tar kun få minutter å gjennomføre. Laserbehandling av vev er en vitenskapelig bevist måte å redusere smerte og betennelse i skadet vev!

Hva er laserterapi og hvordan fungerer det?

Laserterapi skaper en fotokjemisk respons i skadet vev ved hjelp av en prosess som heter fotobiomodulasjon. Prosessen stimulerer tilheling i celler ved å la cellene raskere produsere energi. Behandlingen er rask, sikker og smertefri. De fleste pasienter opplever en positiv effekt etter behandlinger. 

Girl-talks-to-patient.png

Bestill en time hos Phoenix Helse for konsultasjon hos oss for å finne ut om kiropraktikk kan hjelpe deg med dine problemer. Vi vil gå igjennom prosessen og besvare aktuelle spørsmål du vil måtte ha.

Bestill time på nett: Bestill Time eller ring 372 75 060.

Du kan også fylle ut smerteskjema så vil en av våre kiropraktorer kontakte deg med et forslag til behandling.

Vil du vite mer om Laserbehandling?

Laserterapi kan tilhele dyptliggende vev, noe som resulterer i raskt og effektivt ønsket resultat. Behandlingene gjennomføres på mellom 4-10 minutter. Laserterapi er klinisk bevist å kunne redusere smerte og gjenopprette mobilitet. 

Hva er laserterapi og hvordan fungerer det?

Nakkesmerter

Ryggsmerter

Isjias

Leddgikt

Bursitt

Skiveskader

Skulderskader

TMD

Migrene

Plantar fasitt

Karpaltunell

Sportsskader

Skader i mykt vev

mm.....

bottom of page