BEHANDLINGER

Vi har behandlere med lang erfaring og mange pasientkonsultasjoner bak seg. Dette gir grunnlag for en grundig diagnostisering og råd om riktig behandling for dine problemer.

Phoenix Helse er en innovativ helseklinikk som spesialiserer seg innen behandling av ledd-, muskel- og skjelettplager. Grundig og effektiv diagnostikk komplementert med nyskapende behandlingsmetoder som ikke-kirurgisk spinal dekompresjon, PRP-behandling, laserbehandling, i tillegg til diagnostikk ved ultralyd, anti-inflammatorisk rygg- og leddinjeksjon, og manipulasjon.
Ved første konsultasjon gjør vi en grundig vurdering av dine plager. 
Basert på en helhetsvurdering gjort av vårt tverrfaglige team, utarbeides en behandlingsplan som omfatter følgende teknikker:

VURDERINGER FRA TIDLIGERE PASIENTER

"Utrolig dyktig. Finner det reelle problemet og fikser det. Enkelt og greit! Han ser fremover istedet for å benytte seg av utdaterte teknikker. Anbefales på det sterkeste"

"Han har hjulpet meg med ryggen og isjasen nå siden mai, og jeg kan endelig ligge rett ut på ryggen. En flott type med stor interesse for pasienten. Alltid like hyggelig og blid."